Registracija internacionalnih domena

Internacionalne domene mogu da registruju svi (fizička i pravna lica), bez obzira ko pruža uslugu web i mail servera. Osim registracije, moguć je i transfer već registrovanih domena.

Domen možete registrovati i platiti online (kreditnom karticom ili QVoucher-om). Ukoliko želite, plaćanje možete izvršiti i putem predračuna.

Popunite online prijavu na stranici Registracija novog domena, odaberite hosting paket i na lak i brz način registrujte željene domene.

Ukoliko želite da izvršite transfer već registrovanog domena, osim popunjenog zahtevu obrasca potrebno je da nam dostavite i kod za autorizaciju transfera (Auth Code) koji dobijate na zahtev od organizacije kod koje ste već registrovali domen.

 

TLD cena/godišnje
.com 2160,00 din
.net 2520,00 din
.org 2160,00 din
.info 2400,00 din
.biz 2520,00 din
.eu * 1920,00 din
.me 2880,00 din

* pravo registracije imaju samo pravna i fizicka lica iz EU

Ukoliko uz registraciju domena zakupite i hosting, ostvarujete popust od 30% na registraciju domena.

Napomena: u sve cene je uračunat PDV. Cene su iste za pravna i fizička lica.

Registracijom internacionalnog domena potvrđujete da ste upoznati sa pravilnikom, ugovorom i ostalim pravima i obavezama koji važe za intrenacionalne domene.

 

Transfer registrovanih domena

Ukoliko želite da izvršite transfer već registrovanog domena, osim popunjenog zahtevа, potrebno je da željeni domen otključate za transfer, kao i da nam na prodaja@beograd.com dostavite kod za autorizaciju transfera (Auth Code) koji dobijate na zahtev od organizacije kod koje ste već registrovali domen.

 

Dodatne informacije možete dobiti slanjem upita e-mail-om na prodaja@beograd.com ili pozivom na broj telefona: (011) 333 0 333.